Spelregels bij annuleren van het evenement

Algemene annuleringsvoorwaarden bij afgelasting van het evenement:

Bij annulering van het gehele evenement, door corona-maatregelen op last van de overheid (of als gevolg van deze maatregelen), krijgt de deelnemer tot twee maanden voor de wedstrijddag het volledige inschrijfgeld retour, minus €5 administratiekosten.

Vanaf 2 maanden voor het evenement gaat de organisatie verplichtingen aan en worden er mogelijk kosten gemaakt. Als het evenement door corona-maatregelen op last van de overheid (of als gevolg van deze maatregelen) wordt geannuleerd, dan zal de organisatie de gemaakte kosten in mindering moeten brengen op de restitutie. De organisatie heeft een inspanningsverplichting om de terug te storten bedragen zo hoog mogelijk te laten zijn. De organisatie zal, waar mogelijk, gebruik maken van de annuleringsregeling, die vanuit de overheid mogelijk beschikbaar is. De terug te krijgen kosten via deze regeling worden verrekend met de gemaakte kosten, zodat de retourbedrag aan de deelnemer groter wordt.

Als het evenement anders dan door overheidsmaatregelen gerelateerd aan corona wordt geannuleerd, door onvoorziene omstandigheden, zoals extreem slecht weer op de dag van de wedstrijd, heb je geen recht op restitutie van het inschrijfgeld.