Wetsuit huren

Een wetsuit huren doe je bij AthleteSportsWorld.com. Wij verhuren wetsuits van de merken Huub en Zone3. Wij bepalen welk merk je krijgt. Je mag een voorkeur aangeven, maar wij kunnen niet garanderen dat je deze ook krijgt.

Je kunt voor de Triathlon Veenendaal op 26 augustus 2017 een wetsuit bij ons huren. Dit kun je doen door minimaal 2 weken van te voren jouw aanvraag bij ons door te geven via de website. Wij zorgen er dan voor dat jouw wetsuit op deze dag voor je klaar staat.

De kosten voor de wetsuithuur is 40 euro. Daarbij vragen wij een borg van 100 euro, die je na inleveren van de wetsuit weer retour krijgt. Neem deze borg (en een ID bewijs) dan ook cash mee naar de wedstrijd.

Wanneer er bij de teruggebrachte wetsuit beschadigingen worden geconstateerd zal dit verrekend worden met de betaalde waarborg. Is het wetsuit goed bevallen en wilt u de gehuurde wetsuit overnemen of een nieuwe wetsuit aanschaffen? Dan worden uw betaalde verhuurkosten verrekend.

Hoe bepaal je de juiste maat

Kies de maat wetsuit op basis van lengte en gewicht. Kies altijd een wetsuit die binnen de maatrange valt. Weet je het niet zeker? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schoonmaken wetsuit na gebruik

Spoel het wetsuit met voldoende koud water af zodat chloor/zand/gras en andere zaken van het wetsuit zijn verwijderd.

Weeronline.nl - Meer weer in Veenendaal

volg-ons

like-ons